Η Εταιρεία

Η εταιρεία «Epi-Bion» ιδρύθηκε το 1994 από τον Λεωνίδα Τσούμαρη, Βιολόγο απόφοιτο του Πανεπιστημίου Πατρών. Με εμπειρία στον τομέα της διάγνωσης και της έρευνας – 5 χρόνια εργασίας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ ως ειδικός Επιστήμονας – εστιάζει στη διάθεση Αντιδραστηρίων Διάγνωσης και Έρευνας.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε προϊόντα ποιότητας και επιστημονική υποστήριξη στους πελάτες μας, χρησιμοποιώντας την εργαστηριακή εξειδίκευση.

Συνεργαζόμαστε στον τομέα των αντιδραστηρίων με Ελληνικές και ξένες εταιρείες προσφέροντας αντιδραστήρια ποιότητας στα Εργαστήρια. Συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες ΔΙΑΣΓΝΩΣΤΙΚΗ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ Α.Ε. και BIOSNA Α.Ε., συνεργασίες που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά την εταιρία SENTRON Ολλανδίας με το πρωτοποριακό Πεχάμετρο τεχνολογίας ISFET. Το 1996, η δραστηριότητα της εταιρείας επεκτείνεται στα ανατομικά προϊόντα, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά την εταιρεία «Bay Jacobsen» Δανίας, που αργότερα συγχωνεύεται με την εταιρεία Jobri USA Αμερικής.

Αντιπροσωπεύουμε επίσης τις εταιρείες «Schupp» Γερμανίας, «Thumper» Καναδά, «Mejers» Ολλανδίας, «Silipos» USA Αμερικής, «Ergolife» Σουηδίας και «Sali» Σουηδίας.

Το 2004, αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά την «Liquid Ice» Ελβετίας με προϊόντα τον πρωτοποριακό επίδεσμο υγρού πάγου Liquid Ice Wrap και Liquid Ice Recharger που χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004, στην Αθήνα, από πολλές Εθνικές ομάδες και αθλητές. Το 2005 αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά την Ελβετική εταιρεία «Liquid Ice Cosmedicals» με μοναδικά προϊόντα στο χώρο της αισθητικής, όπως την Ice Mask, (Gold Medal InterCharm 2006), Cellulite Reducer και Ice Wrap Professional.

Το 2009, η «Liquid Ice Cosmedicals», μετά από έρευνα των εργαστηρίων της στην Ελβετία, διαθέτει στην αγορά τα προϊόντα Slim Vest και Hand anti Aging.

Το 2010 αρχίζει η συνεργασία μας με τη Φινλανδική εταιρεία Sim Sensitive με κορυφαία ποιότητα προϊόντων στον τομέα της ομορφιάς (Young Face Mask, Young Hands) και του κομμωτηρίου (ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κομμωτηρίου).

Απο το 2012 αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά την Ιταλική εταρία New Age με μηχανήματα και αναλώσιμα στον τομέα της φυσικοθεραπείας.

Απο το 2015 αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά την εταιρεία BALMAIN HAIR COUTURE με προϊόντα υψηλής ποιότητας και στυλ BALMAIN για τα μαλλιά, που χρησιμοποιούνται BackStage στα μοντέλα που εμφανίζονται στο Catwalk.

Ο αρχικός στόχος μας παραμένει ο ίδιος, να παρέχουμε προϊόντα ποιότητας στον τομέα της Υγείας και της Ομορφιάς.

Ο Ιδρυτής

Τσούμαρης Λεωνίδας

Sales & Marketing Manager